Behandling mot urinveisinfeksjon

Fyll ut vårt selvbetjente skjema og få rask vurdering fra lege.

  • Svar fra lege innen 1 time
  • E-resept til ditt apotek ved indikasjon
  • Tilpasset behandling og råd fra legen. Oppfølging av lege på video/telefon inkludert (ved behov)
  • Fast pris på kr 269,-

Gjennomsnittlig 4,88 av 5 i kundetilfredshet

Hvordan fungerer det?

1) Fyll inn skjema

Fyll inn vårt selvbetjeningsskjema. Skjema inneholder spørsmål om din helse og dine symptomer.

2) Legen gjør en vurderering

Etter at du har fylt inn skjema vil en erfaren legen gå gjennom informasjonen for å gi deg best mulig medisinsk behandling.

3) Rask behandlingstid

I sommer svarer våre leger innen 1 time mellom kl 08-22 alle dager. Ved indikasjon skriver vi ut behandling som du kan hente på ditt apotek.

Gjennomsnittlig 4,88 av 5 i kundetilfredshet

Siste kundevurderinger

Dina
Den enkleste og raskeste hjelpen jeg har fått! Anbefales!

Silje
Et veldig godt tilbud når legekontorene ellers er stengt. Enkle skjemaer å fylle ut. Fikk svar innen 15 minutter etter utfylt skjema (selv på en lørdag) og resepten jeg trengte var da klar til uthenting på apotek med en gang.

Emma
Veldig raskt og enkelt! Fikk resept innen veldig kort tid. Var heller ikke redd for å få antibiotika utskrevet unødvendig, da spørsmålene jeg ble spurt om var veldig fine og detaljert!

Møt våre leger

Ola Skaansar

Ola er utdannet lege fra universitetet i Oslo. Dr. Skaansar har lang erfaring fra legevakt. Ola brenner for trygg og effektiv behandling av pasienter.

Spørsmål og svar

Les mer om urinveisinfeksjon her eller les i våre ofte stilte spørsmål. Dersom du ikke finner svaret på ditt spørsmål, ta kontakt via post@legevakta.no eller skriv til oss i vår chat.

Legevakta.no følger nasjonale retningslinjer for antibiotikabruk ved urinveisinfeksjon. Vi kan derfor i noen tilfeller velge å ikke skrive ut antibiotika dersom våre leger mener det ikke er indikasjon, eller at man mener du bør oppsøke en fysisk legekonsultasjon. Om du ikke får resept tar vi heller ikke betalt.

Vi benytter prinsippet om Vent-og-se-resept. Vi vil derfor alltid gi deg en del tips og informasjon som gjør at du muligens slipper å bruke antibiotikakuren, selv om den ligger tilgjengelig på apoteket.

Du kan lese mer om det nasjonale regelverket for Antibiotikaforskrivning ved telefon- eller e-konsultasjon her